Druk weekje !!

Hoi Hoi

Het is nog maar dinsdag maar we hebben al een paar drukke dagen gehad. Het begon vorige week donderdag. Alex ging een kameraad helpen met het ophalen van een bed. Prima toch? Komt ie terug met een giga bos witte rozenKus  Zo lief.Bloemen van Alex Heeft Alex die kameraad opdracht gegeven om een bos te kopen. En Alex had geen eens iets goed te maken maar dit was voor hem de enige manier om een keer spontaan bloemen mee naar huis te nemen.

En het werd weekend. Ik had een pan bami gemaakt. Natuurlijk weer veel te veel bami gekookt. De teveel gekookte bami zat nog in de pan toen Alex ging afwassen. Alleen... Alex wist dat niet of had dat niet helemaal door.Fronsen Vervolgens heeft Alex geprobeerd het overschot weg te spoelen door de gootsteen met als gevolg dat het putje verstopt zat. Schreeuwen Paniek is een groot woord maar ik baalde wel. Was eindelijk onze riolering in orde krijgen we dit. Alleen wisten we niet dat het van de bami kwam. Eerst hadden we onze "eerste hulp bij afvoer problemen" gemaild/gehyved. Gelukkig was ie online en reageerde direct. Na de inhoud van 4 waterkokers, op advies, met heet water door de gootsteen gegoten te hebben (zonder succes) heeft Alex toen bij de buren zo'n ontstopper geleend. Na een paar van die pomp bewegingen kwam de bami weer uit het afvoerputje en stroomde het water weer weg.  Wat een opluchting. Maar ondertussen waren we een paar uur verder.

Gisteren moesten we naar de tandarts. Alex voor controle en voor mij was het de eerste keer bij deze tandarts in het ziekenhuis. Met het zweet in mijn handen ging ik er naar toe. Ik was al een jaar niet bij de tandarts geweest dus ik was alweer bang voor het ergste. Gelukkig viel het allemaal reuze mee en waren er geen gaatjes of andere rare dingen te traceren. Alleen vond ze het wel een goede optie om een orthodontist naar mijn gebit te laten kijken. Oké, ik merk zelf ook wel dat mijn gebit "in beweging" is maar ik heb er geen last van. Mijn gebit wil zich weer in zijn oude positie terug wringen. Een consult bij de orthodontist kan natuurlijk geen kwaad of ik er ook daad werkelijk iets aan wil laten doen is een tweede. Ik heb natuurlijk al een lange historie bij de orthodontist en die herinneringen zijn niet allemaal even goed. We wachten maar rustig af en kijken wat ze dan zeggen.

Morgen de kapper, fysio voor zowel Alex als voor mezelf en donderdag een vergadering, vrijdag boodschappen en schoonmaken. Maar dan is het weer weekend!!

Bye Bye

Reacties

hahah, ik draaide v/d wk ook enthousiast de zwanehals eraf op mijn werk om een verstopping op te lossen.Had ik er niet opgelet of de gootsteen wel leeg was hihi...stortvloed water dus is het kastje!
Voor bloemen moet ik ook idd jarig zijn of eerst ruzie maken, maar met de verhuizing in aantocht zal het ruzie maken wel eerst komen ;0) ( p.s we krijgen nu een huis verderop i/d straat maar met 1x zo grote tuin :)

je haar zit weer super hoor, lekker vlot.
Groetjesss en knuffels

Hi Inge.

Heb net je blog gevonden ga vaker langs komen.
Liefs,
Herrad

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c5eee4
Onthoud mijn gegevens!